Politica de Livrare

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului, cat si in functie de kilometrii exteriori, iar comenzile care contin un set intreg de cauciucuri beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-4 zile lucratoare.

Poti alege sa ridici produsul din magazinele noastre, acesta putand fi rezervat 48 de ore de la data efectuarii comenzii.

SC AUTHENTIC SPIRIT SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Anularea Comenzii

Comenzile se pot anula dupa cum urmeaza:

 1. la solicitarea Clientului, exprimata anterior expedierii/livrarii, acesta va comunica decizia catre S.C Authentic Spirit S.R.L dupa ce va primi mesajul de confirmare a comenzii;

 2. din motiv de lipsa stoc, S.C. Authentic Spirit S.R.L va contacta si va anunta clientul cu privire la motivul anularii comenzii.

Politica de Retur

ATENȚIENU avem posibilitatea de a face schimb de produse! Trebuie să returnezi ce nu ți se potrivește și să plasezi o nouă comandă cu mărimea dorită.

Returul este CONTRACOST, în maxim 30 de zile din momentul plasării comenzii, indiferent de modalitatea în care a fost plasată comanda (cu sau fără cont pe https://cauciucuri-atv.ro/ro/)

Noi îți vom returna doar contravaloarea produsului, nu și costurile de transport, CHELTUIELILE DE RETUR VOR FI SUPORTATE DE CĂTRE TINE!

Ai comandat ceva ce nu ți se potrivește sau nu este pe placul tău?

CE AI DE FĂCUT:

  1. Completează, cât mai clar, Formularul de Retur pe care îl găsești în colet, sau mai jos, cu datele corecte și complete. Nu uita să specifici contul bancar (creat la o banca în România, valabil în moneda RON ) pentru a-ți putea returna suma.

  2. Adaugă Formularul de Retur completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi.

  3. Necompletarea Formularului de Retur duce la imposibilitatea returnării produsului. Acesta se găsește în coletul primit o dată cu produsul sau pe site https://cauciucuri-atv.ro/ro/

  4. Atașeză originalul sau copia dovezii de cumpărare (factura) în coletul retur.

  5. Specifică pe colet și pe nota de transport (AWB) ”RETUR Authentic Spirit” și trimite-l la adresa: AUTHENTIC SPIRIT SRL, Parcarea Vivo Shopping Center, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, 407280, Floresti, jud.Cluj - ROMANIA.

  6. Sună la firma de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa dorită. Pentru siguranța produselor, îți recomandăm să alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmărirea coletului (Fan Courier). Specifică adresa de unde să fie ridicat coletul.

  7. Curierul va ajunge la adresa menționată pentru a prelua coletul retur în data selectată de tine. Traseul coletului retur poate fi verificat conform notei de transport (AWB) primită pe adresa de e-mail.

  8. Anunță trimiterea coletului la adresa de email catalin.pasca@authentic-spirit.com sau la telefon 0769670613

  9. Imediat ce coletul a intrat în posesia Authentic Spirit, va fi evaluat și vei primi un email cu acestă evaluare.

  10. Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.


IMPORTANT:

  • Verifică integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiești de la firma de curierat în prezenţa curierului şi să cere întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare.

  • Produsele pot fi returnate DOAR în aceeași stare, fără să fie deteriorate în orice fel (montaj, uzură, tăieturi etc.)

  • Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, că urmare a utilizării acestuia într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.

  • Am aprecia dacă produsul va fi împachetat în ambalajul nostru original însă, nu uita să menționezi pe colet ”RETUR Authentic Spirit.

  • În cazul în care produsul prezintă urme de uzură, utilizare, zgârieturi, lovituri se va face o evaluarea a acestor neconformităţi, se va comunica consumatorului poziţia şi evaluarea Authentic Spirit asupra returului.

  • Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform căruia destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea aferentă) NU sunt acceptate.

  • De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

  • Ne rezervăm dreptul de nu a accepta retur produse aduse pe comandă specială.

Pentru orice sesizări şi reclamaţii ne poți contacta la email https://cauciucuri-atv.ro/ro/ sau la telefon

0769670613

Descarcă formularul de retur aici.